Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United-fans woedend op Jurriën Timber na bericht op Twitter

Manchester United-fans woedend op Jurriën Timber na bericht op Twitter

7 juli 2022, 16:43

Jurriën Timber heeft de fans van Manchester United voorlopig diep teleurgesteld. De centrale verdediger van Ajax blijft zoals het er voorlopig naar uitziet in Amsterdam. 'Still here tho XXX', schrijft Timber bij een foto waarop te zien is dat hij terug is op De Toekomst.

'En dat is precies waarom ik blij ben dat we hem niet kopen, wat heeft het voor zin om nog een speler met een zwakke mentaliteit toe te voegen', luidt onder meer een reactie onder de foto van Timber.

Ajax-trainer Alfred Schreuder verwacht dat Jurriën Timber ook komend seizoen bij Ajax speelt. 'Ik heb hem gebeld en hij heeft mij geen toezeggingen gedaan', vertelde de nieuwe trainer van de Amsterdammers in gesprek met ANP. 'Maar ik wil graag met hem samenwerken. Hij keek ook uit naar onze samenwerking. We hebben niet eens over een transfer gesproken.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.