Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester City denkt aan oud-Ajax doelwit als opvolger Sané'

'Manchester City denkt aan oud-Ajax doelwit als opvolger Sané'

26 mei 2020, 13:00

Manchester City houdt Leverkusen-aanvaller Leon Bailey nauwlettend in de gaten, dat meldt het Engelse medium The Mirror. Bailey moet in Manchester Leroy Sané gaan vervangen, de Duitser is erg dichtbij een terugkeer naar zijn vaderland.

Volgens verschillende Duitse media hebben Sané en Bayern München al een mondeling akkoord bereikt.

The Mirror meldt dat City Bailey al een tijdje volgt en graag van de zomer wil toevoegen aan de selectie. Voordat de Jamaicaan naar Leverkusen vertrok, kwam hij uit voor het Belgische Genk en het Slowaakse Trencin. Ajax heeft meerdere malen een poging gedaan om de snelle buitenspeler te contracteren, maar van een transfer is het nooit gekomen.

Onder Peter Bosz speelde Bailey dit seizoen 16 wedstrijden, hij scoorde daarin vijf keer en gaf één assist. Hij moet rond de 45 miljoen euro kosten.

Bailey en Leverkusen eindigde dit seizoen derde in de groepsfase van de Champions League. Ze speelde onder andere tegen Juventus. Bekijk de samenvatting van dat duel hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.