Terug

Volg Vandaag Inside

Man United-spelers lovend over Ten Hag: 'Hij gaat nóg verder dan alle trainers die ik gehad heb'

Man United-spelers lovend over Ten Hag: 'Hij gaat nóg verder dan alle trainers die ik gehad heb'

14 jan 2023, 00:00

De complimenten blijven zaterdag binnenstromen voor Erik ten Hag na de overwinning van Manchester United in de stadsderby tegen Manchester City (2-1). Onder meer Bruno Fernandes, Marcus Rashford en Casemiro zijn na het duel lovend over de Nederlandse trainer.

Het was voor Ten Hag met Manchester United alweer de negende overwinning op rij. Fernandes legde na afloop bij BT Sport uit wat er allemaal precies is veranderd onder de Tukker. "We zien er nu uit als een team. Niet zo lang geleden was iedereen van ons op zoek naar zichzelf. Nu staat er ineens een team dat voor elkaar door het vuur gaat. Nog maar één punt achterstand op City? Dat maakt ons niet uit. Wij moeten blijven winnen. We gaan deze vieren, maar morgen zal de trainer verlangen dat de focus weer op de volgende wedstrijd ligt."

"De dynamiek is helemaal veranderd", reageerde Rashford op de woorden van Fernandes. "Ik heb het al vaak verteld, maar kijk eens naar de spelers die vanaf de bank komen. Zelfs als we blessures hebben of spelers op andere posities spelen staat iedereen zijn mannetje. Vanaf nu is alles mogelijk."

Casemiro werkte onder meer samen met trainers als Carlo Ancelotti en Zinedine Zidane, maar is enorm onder de indruk van Ten Hag. "Hij is geobsedeerd door winnen", zegt de Braziliaan in gesprek met Manchester Evening News. "Ik heb nauwelijks managers gezien die dezelfde obsessie hadden. Hij gaat nóg verder dan alle trainers die ik gehad heb."

"Ten Hag is een hardwerkende manager die veel van zijn spelers vraagt, maar zo zijn we altijd op ons best en dat is belangrijk", vervolgde Casemiro. "Ik zie hem ook als een manager die de wens heeft Manchester United groter te maken en te ontwikkelen. Ik denk zelfs dat dat zijn beste eigenschap is. Hij is zeer intelligent. Hij weet wat hij van iedereen kan vragen. Ik doe alles wat hij me opdraagt", aldus de middenvelder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.