Terug

Volg Vandaag Inside

Man (50) overleden na schietpartij in binnenstad Groningen

Man (50) overleden na schietpartij in binnenstad Groningen

10 juli 2022, 13:19

De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zaterdagavond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost, meldt de politie zondagmiddag. Twee mannen van 47 en 58 jaar oud uit Leeuwarden raakten gewond. Een 24-jarige man uit Groningen is aangehouden voor betrokkenheid bij het schietincident.

De schutter maakte zich aanvankelijk uit de voeten, maar werd later aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor onderzoek en verhoor. De verdachte zit vast in beperkingen. Dat houdt in dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.