Terug

Volg Vandaag Inside

Luuk de Jong zet deur voor Oranje op een kier: ‘Koeman kan me altijd bellen’

Luuk de Jong zet deur voor Oranje op een kier: ‘Koeman kan me altijd bellen’

31 aug 2023, 08:20

Bondscoach Ronald Koeman mag Luuk de Jong altijd polsen voor een terugkeer in Oranje. De kans dat dat gesprek daadwerkelijk leidt tot een rentree is niet zo groot. Dat liet de 33-jarige De Jong woensdag blijken voor de camera van RTL7, kort nadat hij zich met PSV ten koste van Rangers FC (5-1) voor het hoofdtoernooi van de Champions League had geplaatst.

"Zeg nooit nooit", aldus De Jong, die begin maart liet weten zijn interlandloopbaan te beëindigen. "Maar ik heb dat wel om bepaalde redenen gedaan. Ik heb goed contact met Koeman, dus we kunnen altijd een bakje koffie drinken."

Het Nederlands elftal speelt volgende week twee belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden, tegen Griekenland en Ierland. Aanvaller Memphis Depay ontbreekt naar alle waarschijnlijkheid met een blessure. Spits Vincent Janssen van Antwerp FC stopte net als De Jong, die tegen Rangers één keer scoorde, in maart als international.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.