Terug

Volg Vandaag Inside

Lundqvist stapt over van PSV naar NAC Breda

Lundqvist stapt over van PSV naar NAC Breda

17 jan 2019, 20:32

BREDA (ANP) - Ramon Pascal Lundqvist vertrekt bij PSV. De Zweedse aanvallend ingestelde middenvelder ondertekende donderdag een contract dat hem tot de zomer van 2021 aan NAC Breda verbonden houdt.

De nu 21-jarige Lundqvist werd in 2016 door de toenmalige PSV-coach Phillip Cocu bij de selectie van het eerste elftal gehaald, maar hij wist in Eindhoven nooit echt door te breken. In november van dat jaar mocht hij als invaller meedoen in de groepswedstrijd tegen Atlético Madrid in de Champions League.

Dit seizoen speelde Lundqvist met Jong PSV in de eerste divisie. In zeventien wedstrijden scoorde hij zeven keer en gaf hij zes assists.

,,Er was wat interesse van andere clubs, maar ik heb met mijn hart voor NAC gekozen. Ik ben nu op het moment aangekomen in mijn carrière dat ik zoveel mogelijk wedstrijden op het hoogste niveau wil spelen'', reageert Lundqvist op zijn transfer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.