Terug

Volg Vandaag Inside

Lozano landt in Napels

Lozano landt in Napels

20 aug 2019, 21:16

Hirving Lozano is geland in Napels om zijn transfer naar Napoli af te ronden. De Mexicaanse aanvaller poseerde op het vliegveld met fans van de nummer twee van vorig seizoen van de Serie A.

De 24-jarige Lozano wordt waarschijnlijk woensdag gekeurd en zal daarna een meerjarig contract ondertekenen. Napoli zou zo'n 40 miljoen euro voor hem over hebben. Dat maakt hem de duurste speler van PSV ooit. De club uit Eindhoven verkocht Memphis Depay vier jaar geleden voor een recordsom van 34 miljoen euro.

PSV moet een deel van de transfersom afstaan aan CF Pachuca, de vorige club van Lozano. Trainer Mark van Bommel wil een deel van de transfersom van Lozano besteden aan een of twee nieuwe spelers. Ritsu Doan is een van de kandidaten. PSV en FC Groningen hebben nog geen overeenstemming bereikt over een transfer van de Japanner.

Lozano, die twee jaar in Eindhoven voetbalde, ontbrak al bij de laatste duels van PSV met het Noorse Haugesund en Heracles Almelo.

VIDEO - Lozano naar Napoli?

Lozano naar Napoli?
4:39
Lozano naar Napoli?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.