Terug

Volg Vandaag Inside

Lieke Martens uitgeroepen tot Mooiste Sportvrouw van Nederland

Lieke Martens uitgeroepen tot Mooiste Sportvrouw van Nederland

4 juni 2021, 11:54

Het mannenblad FHM heeft Lieke Martens uitgeroepen tot mooiste Sportvrouw van het Jaar. De aanvalster van FC Barcelona is daarmee de opvolgster van schaatster Joy Beune, die de prijs in 2020 won. 

Martens kan terugkijken op een ongekend succesvol seizoen. De Limburgse voetbalster veroverde zondag met FC Barcelona ook de Spaanse beker, de Copa de la Reina. De Catalaanse vrouwen wonnen eerder al de landstitel en de Champions League. 

De Limburgse meldt zich binnenkort in Zeist bij bondscoach Sarina Wiegman. De voetbalsters, de regerend Europees kampioen en nummer 2 van het WK, gaan dan toewerken naar de Olympische Spelen van Tokio. De Nederlandse vrouwen doen voor het eerst mee aan het olympische voetbaltoernooi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.