Terug

Volg Vandaag Inside

Lichaam gevonden in wrak vliegtuig Sala

Lichaam gevonden in wrak vliegtuig Sala

4 feb 2019, 13:57

In wrakstukken van het vliegtuig van de vermiste voetballer Emiliano Sala is een lichaam gevonden. Dat meldt het onderzoeksteam. Het is nog niet duidelijk of het om de 28-jarige Argentijnse spits of om de piloot David Ibbotson gaat.

Zij zaten maandag 21 januari met z'n tweeën in het kleine vliegtuig dat op weg was van Frankrijk naar Cardiff, nadat Sala van FC Nantes voor 20 miljoen euro was overgenomen door Cardiff City. Het vliegtuig verdween die avond van de radar boven het Kanaal. Zondag werd het toestel op de bodem van de zee gelokaliseerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.