Terug

Volg Vandaag Inside

'Leipzig wil Justin Kluivert huren van Roma'

'Leipzig wil Justin Kluivert huren van Roma'

4 okt 2020, 15:14

RB Leipzig wil Justin Kluivert huren van AS Roma. De gesprekken zouden zich zelfs al in een vergevorderd stadium bevinden. Dat melden Italiaanse media.

Kluivert (21) maakte twee jaar geleden voor ruim 17 miljoen euro de overstap van Amsterdam naar Italië. Bij Roma was de vleugelaanvaller nooit een onbetwiste basisspeler. Ook dit seizoen kwam Kluivert slechts tot twee korte invalbeurten.

RB Leipzig is op dit moment koploper in de Duitse Bundesliga, met zeven punten uit drie duels. Daarnaast komt Leipzig dit seizoen uit in de Champions League, wat niet voor AS Roma geldt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.