Terug

Volg Vandaag Inside

Leicester beloont Rodgers met lang contract

Leicester beloont Rodgers met lang contract

6 dec 2019, 15:47

Brendan Rodgers heeft een langdurig contract ondertekend bij Leicester City. De succesvolle manager van de Engelse voetbalclub ligt nu tot de zomer van 2025 vast. Leicester City is bezig aan een sterk seizoen en staat in de Premier League op de tweede plaats, acht punten achter de nog altijd ongeslagen koploper Liverpool.

Rodgers ging eind februari aan de slag bij Leicester toen de club op de twaalfde plaats stond. De 46-jarige Noord-Ier, die overkwam van Celtic, zorgde ervoor dat de 'Foxes' nog als negende eindigden. Dit seizoen doet de landskampioen van 2016 tot veler verrassing weer bovenin mee. De ploeg van Rodgers zette de laatste zeven competitieduels allemaal in winst om, met als hoogtepunt de zege van 9-0 bij Southampton.

"Het is een genot om iedere dag met deze spelers te werken", zei Rodgers, die in Engeland eerder Watford, Reading, Swansea City en Liverpool onder zijn hoede had. "Ik kijk ernaar uit om nog vele jaren samen te werken en Leicester City successen te bezorgen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.