Terug

Volg Vandaag Inside

Lazio verslaat Juventus in strijd om Supercup

Lazio verslaat Juventus in strijd om Supercup

22 dec 2019, 20:50

Lazio heeft de Italiaanse Supercup veroverd door voor de tweede keer in twee weken tijd landskampioen Juventus te verslaan. De ploeg van trainer Simone Inzaghi won in Riyad, de hoofdstad van Saudi-Arabië, met 3-1 van de 'Oude Dame'. Lazio had twee weken geleden in de Serie A voor eigen publiek ook al met 3-1 gewonnen van de ploeg die al jaren regeert in Italië.

Luis Alberto bracht Lazio na een kwartier op voorsprong, maar Paulo Dybala trok de stand vlak voor rust weer gelijk. In de 73e minuut schoot de Romeinse aanvoerder Senad Lulic de 2-1 binnen, in de blessuretijd besliste Danilo Cataldi het duel uit een vrije trap.

Matthijs de Ligt bleef op de bank in de Saudische hoofdstad. De 20-jarige verdediger stond op 7 december in Rome voor het laatst in de basis. De Ligt lijkt zijn basisplaats voorlopig kwijt aan de één jaar oudere Turk Merih Demiral, die nu al een paar wedstrijden het centrale verdedigingsduo vormt met Leonardo Bonucci.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.