Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Larsson vertrekt per direct naar China

OFFICIEEL: Larsson vertrekt per direct naar China

28 feb 2020, 12:17

Aanvaller Sam Larsson (26) is per direct vertrokken bij Feyenoord. De Zweed maakt de overstap naar de Chinese club Dalian Pro FC. De linksbuiten heeft bij de club uit de Chinese hoogste divisie een meerjarig contract getekend. Larsson had bij Feyenoord nog een verbintenis tot de zomer van 2021.

De directe overstap van Larsson was nog mogelijk, omdat de Chinese transferperiode pas later vrijdag sluit. Hoeveel Feyenoord voor de speler ontvangt, is niet bekendgemaakt. De club spreekt van "een heel mooie transfersom", maar erkent ook dat de timing van de overgang niet ideaal is. Eerder deze maand raakte namelijk aanvaller Luis Sinisterra ernstig geblesseerd. Hij mist de rest van het seizoen.

Larsson kwam in augustus 2017 over van sc Heerenveen en scoorde in zijn debuutwedstrijd. Larsson speelde ruim honderd officiële wedstrijden voor Feyenoord. In totaal speelde Larsson 158 eredivisiewedstrijden waarin hij 37 doelpunten maakte.

VIDEO - René hoort van transfer Larsson naar China: ‘Goed inenten!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.