Terug

Volg Vandaag Inside

Lars Veldwijk heeft een nieuwe club gevonden

Lars Veldwijk heeft een nieuwe club gevonden

17 juli 2020, 11:33

Lars Veldwijk heeft een transfer gemaakt binnen Zuid-Korea. De 28-jarige spits is na een half jaar al weer vertrokken bij Jeonbuk Hyundai en gaat nu voetballen voor Suwon FC, de club die bovenaan staat op het tweede niveau.

Veldwijk kon bij landskampioen Jeonbuk niet rekenen op een basisplaats. De spits debuteerde in mei nog wel als invaller met het winnende doelpunt tegen Busan IPark (1-2), maar hij moest het ook daarna vooral doen met invalbeurten.

De aanvaller uit Uithoorn ondertekende in januari nog een contract voor twee seizoenen bij Jeonbuk. Veldwijk speelde daarvoor anderhalf jaar bij Sparta Rotterdam. Eerder kwam hij uit voor onder meer Excelsior, Nottingham Forest, PEC Zwolle en FC Groningen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.