Terug

Volg Vandaag Inside

La Liga wil Barça - Real verplaatsen naar Madrid

La Liga wil Barça - Real verplaatsen naar Madrid

16 okt 2019, 16:07

La Liga, de Spaanse voetbalcompetitie, heeft de Spaanse voetbalfederatie gevraagd de naderende editie van El Clásico te verplaatsen van Barcelona naar Madrid.

De wedstrijd FC Barcelona - Real Madrid staat gepland op zaterdag 26 oktober in Camp Nou, maar vanwege verwachte protesten van de Catalanen en de politieke spanningen in Barcelona heeft La Liga gevraagd de twee competitiewedstrijden om te draaien.

Als er gehoor wordt gegeven aan het verzoek wordt El Clásico van 1 maart, die nu nog in het stadion van Real gepland staat, in Barcelona gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.