Terug

Volg Vandaag Inside

La Liga laat wedstrijd in VS spelen

La Liga laat wedstrijd in VS spelen

16 aug 2018, 15:24

MADRID (ANP) - La Liga, de organisator van de hoogste Spaanse voetbalcompetitie, laat een of meerdere wedstrijden in de toekomst op Amerikaanse bodem spelen. La Liga heeft een vijftienjarig contract afgesloten met Relevent, een sport- en mediamultinational, voor ,,het promoten van de voetbalcultuur" in de Verenigde Staten en Canada. De nieuw opgerichte organisatie gaat La Liga Noord-Amerika heten.

Een van de afspraken in de joint venture is om een competitiewedstrijd van La Liga in de VS te laten plaatsvinden. Of dat al dit seizoen gaat gebeuren is nog onduidelijk.

,,Dit is een belangrijk keerpunt in de historie van het Amerikaanse voetbal. We gebruiken La Liga, de beste competitie, om de voetbalcultuur in Noord-Amerika te cultiveren. De VS en Canada kunnen straks proeven van de ongekende Spaanse voetbalcultuur, die bekendstaat om zijn passie, drama en creativiteit", schrijven La Liga en Relevent in een persbericht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.