Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman reageert op geruchten over Barça-opvolger

Koeman reageert op geruchten over Barça-opvolger

25 sep 2021, 14:43

Ronald Koeman dreigt zijn baan als hoofdtrainer te verliezen na tegenvallende resultaten afgelopen week tegen Granada (1-1) en Cádiz (0-0). De resultaten voeden daarmee de geruchtenmolen voor een eventuele vervanging van de trainer. Koeman heeft in de gebruikelijke persconferentie van zaterdagmiddag gereageerd de geruchten.

Afgelopen zomer stond de positie van Koeman ook al ter discussie in Catalonië. Toentertijd werd de naam van voormalig Barcelona-held Xavi veelal genoemd. Nu de resultaten van FC Barcelona wederom uitblijven, is de functie van de coach alles behalve zeker. Ook zou er met de Belgische bondscoach Roberto Martinez een nieuwe gegadigde zijn voor de vacature van hoofdtrainer in Barcelona. De eerste gesprekken zouden ook al achter de rug zijn.

Koeman reageert in de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd met Levante op de geruchten. 'Ik ken de geruchten, maar het enige wat we kunnen doen is wedstrijden winnen. Ik kan niets kwijt over mijn vervanging', aldus de zittende hoofdtrainer in Barcelona. In zijn reactie laat hij ook weten dat hij, ondanks de tegenvallende resultaten, nog altijd positief is over een herstel. Hier wil hij dan ook zijn focus op leggen. 'Ik moet energie steken in wat ik kan controleren en niets anders.'

Vrijdagavond reageerde René in de uitzending van Veronica Inside op de vorige persconferentie van Koeman, waarin hij na het voorlezen van een statement wegliep. Bekijk de video hieronder terug!

René over statement Koeman: 'Het is radeloosheid'
4:45
René over statement Koeman: 'Het is radeloosheid'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.