Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman mist scherpte bij Oranje

Koeman mist scherpte bij Oranje

9 okt 2019, 16:14

Ronald Koeman is in aanloop naar de EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Noord-Ierland van donderdag niet helemaal tevreden. De bondscoach zei woensdag in Zeist dat hij soms de echte scherpte mist bij zijn selectie.

"Er waren momenten in de training, zowel gisteren als vandaag, dat het niet goed was. Dat kan liggen aan de korte voorbereidingstijd of misschien heeft het te maken met een beetje vermoeidheid. Gemakzucht? Misschien soms ook", aldus Koeman. "Het is niet dat ik er erg onrustig van word. Maar ik geef het wel aan. Liever nu dan morgen na de wedstrijd. Er is ook geen enkele reden voor. We moeten ons nog plaatsen voor het EK. We spelen om een ticket. Het is heel pijnlijk als je niet 100 procent bent en daardoor niet het resultaat haalt dat je wilt. Je moet de motivatie uit jezelf halen, een EK willen spelen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.