Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman kritisch op Oranje

Koeman kritisch op Oranje

13 okt 2019, 22:40

De terugval bij Oranje in de tweede helft van het gewonnen duel met Wit-Rusland in Minsk (1-2) kwam gedeeltelijk door gemakzucht. Dat zei bondscoach Ronald Koeman in een eerste, korte reactie bij de NOS.

"We leidden wat slordig balverlies waaruit ook het doelpunt van Wit-Rusland viel. Er stonden bij dat doelpunt ook drie aanvallers tegen slechts twee verdedigers. Misschien denken ze bij ons dat Virgil van Dijk alles kan, maar dat kan niet altijd. Frenkie de Jong had iets moeten doen en Daley Blind had bij dat doelpunt naar binnen moet knijpen. Hij stond aan de buitenkant te dekken."

Koeman maakte na afloop een ontevreden indruk. "Nee, boos ben ik niet. Er zijn altijd verbeterpunten en we weten ook dat het allemaal beter moet. Maar we hebben wel in deze interlandperiode weer zes punten gehaald. Dit soort wedstrijden moet je gewoon winnen en daarna lekker snel naar huis."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.