Terug

Volg Vandaag Inside

'Kökcü kan binnen 24 uur transferrecord van Feyenoord verbreken'

'Kökcü kan binnen 24 uur transferrecord van Feyenoord verbreken'

8 juni 2023, 08:52

Orkun Kökcü kan binnen 24 uur het transferrecord van Feyenoord verbreken. Benfica wil zo snel mogelijk een recorddeal aanbieden aan de Rotterdammers, voordat Kökcü wordt overgenomen door Liverpool of Manchester United. Dat meldt De Telegraaf.

Feyenoord verlangt ruim 40 miljoen euro voor Kökcü. Benfica heeft 30 miljoen euro over voor de 22-jarige middenvelder. Door een groot doorverkooppercentage aan te bieden in de onderhandelingen, kunnen de Rotterdammers nog eens tien tot vijftien miljoen euro verdienen aan een transfer van Kökcü, omdat in het verleden spelers vaak uit de Portugese competitie vertrokken voor een enorm bedrag naar Engeland, Italië of Spanje.

Volgens De Telegraaf is Benfica al maanden in de race voor Kökcü en lag de club lang op pole position, maar ziet het dat de interesse uit de top van de Premier League serieus is toegenomen. De volgende clubs uit Engeland zijn in contact geweest met Feyenoord: Aston Villa, Brighton & Hove Albion, Tottenham Hotspur, Liverpool en Manchester United.

Kökcü kan de duurste aankoop in de historie van Benfica worden. De Portugese landskampioen haalde Darwin Núñez ooit voor 24 miljoen euro en Fernandez werd zelfs voor minder dan twintig miljoen euro overgenomen in het verleden. Kökcü kan in Lissabon de bestbetaalde speler worden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.