Terug

Volg Vandaag Inside

Kluivert volgt Stengs naar OGC Nice

Kluivert volgt Stengs naar OGC Nice

20 juli 2021, 23:34

Justin Kluivert zet zijn carrière voort bij OGC Nice. De Franse club huurt hem voor één seizoen van AS Roma, met een optie tot koop.

Kluivert gaat in Nice samenspelen met Calvin Stengs. De voormalige AZ-spits ondertekende vorige week een meerjarig contract bij de nummer 9 van het vorige seizoen in de Franse competitie. Beiden speelden eerder deze zomer met Jong Oranje het EK.

Kluivert (22) nam eerder op dinsdag afscheid van de fans van RB Leipzig. De oud-Ajacied speelde in het afgelopen seizoen op huurbasis bij de Duitse club. In 27 wedstrijden voor Leipzig maakte hij vier doelpunten. Ook de Duitsers hadden een koopoptie in de huurovereenkomst opgenomen, maar maakten daar geen gebruik van.

Op Twitter bedankte Kluivert de aanhang van RB Leipzig, de club waar hij vanaf begin oktober actief was. 'Nu is het tijd om aan de volgende fase van mijn reis te beginnen, maar één ding is zeker: ik waardeer jullie allemaal. Bedankt!', meldde de zoon van voormalig Nederlands international Patrick Kluivert.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.