Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp zinspeelt op einde carrière in 2024

Klopp zinspeelt op einde carrière in 2024

17 aug 2020, 11:14

Jürgen Klopp sluit niet uit dat hij in de zomer van 2024 zijn carrière als voetbaltrainer beëindigt. In dat jaar loopt zijn contract af bij Liverpool. "Ik neem dan een jaar vrij en zal mezelf afvragen of ik het voetbal mis. Zo niet, dan is dat het einde van Jürgen Klopp als coach", zei de Duitser op de website 'Sportbuzzer'.

Klopp (53) is sinds 2015 coach van Liverpool. Hij won vorig jaar de Champions League met de club en leidde dit seizoen Liverpool naar de eerste Engelse landstitel in dertig jaar. Op dit moment is de coach nog gretig genoeg. "We verdedigen geen titels, we willen nieuwe, we zijn nog maar net begonnen met winnen", kondigde Klopp aan met het oog op het nieuwe seizoen. "De hele ploeg kijkt uit naar het nieuwe seizoen en wil het nog beter doen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.