Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp dreigt Liverpool uit League Cup te halen

Klopp dreigt Liverpool uit League Cup te halen

31 okt 2019, 09:37

Trainer Jürgen Klopp van Liverpool dreigt zijn team uit de League Cup terug te trekken als er niet een andere datum komt voor de kwartfinales in december.

Het minder aansprekende bekertoernooi botst met het WK voor clubs in Qatar, waar Liverpool als winnaar van de Champions League aan meedoet. "Wij mogen niet het slachtoffer zijn van dit probleem", zei Klopp tegen Britse journalisten nadat zijn team Arsenal had uitgeschakeld in de vierde ronde.

"De FIFA heeft bepaald dat we in december naar Qatar moeten voor het WK, dus doen we dat. De Premier League verplicht ons uit te komen in de Premier League en daar is geen twijfel over. Maar de League Cup…als er geen geschikte andere datum wordt gevonden, dan spelen we niet en moet een andere club onze plaats maar innemen", aldus de Duitse coach.

Het duel op Anfield Road tussen Liverpool en Arsenal was woensdag een waar doelpuntenfestijn en eindigde na negentig minuten in 5-5. De thuisploeg nam daarna de strafschoppen net iets beter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.