Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp: 'Denken aan titel verboden bij Liverpool'

Klopp: 'Denken aan titel verboden bij Liverpool'

27 dec 2019, 11:50

Liverpool stevent af op de eerste landstitel in dertig jaar. De koploper in de Engelse Premier League heeft na de zege van 4-0 op nummer twee Leicester City de voorsprong uitgebouwd naar 13 punten. Coach Jürgen Klopp laat zich niet meeslepen in te vroege euforie. "We zijn nog helemaal niet met de titel bezig. We voelen het niet, denken er niet aan en we praten er niet over, omdat het op dit moment nog helemaal niet interessant is", aldus de Duitse coach, die al 35 wedstrijden op rij ongeslagen is met Liverpool.

Klopp kijkt niet verder dan de komende weken, waarin zijn manschappen vijf wedstrijden moeten afwerken. "Dat klinkt niet alsof er al iets is beslist. Die 13 punten voorsprong zeggen me niets. Ik kan zelf de verhalen al schrijven. De eerste is dat niet eerder in de geschiedenis van het Britse voetbal een team zo'n grote voorsprong had en die vervolgens alsnog uit handen gaf."

De eerstkomende tegenstander van Liverpool is zondag Wolverhampton Wanderers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.