Terug

Volg Vandaag Inside

Klassieker onder leiding van Gözübüyük

Klassieker onder leiding van Gözübüyük

22 okt 2019, 14:17

De wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord in de eredivisie staat zondag onder leiding van Serdar Gözübüyük. Het is voor de 33-jarige scheidsrechter de eerste keer dat hij het duel tussen de rivalen uit Amsterdam en Rotterdam mag fluiten.

Gözübüyük kreeg eerder op dinsdag al te horen dat hij was aangesteld voor de ontmoeting tussen Arsenal en Vitória SC in de Europa League, komende donderdag.

Charl Schaap en Jan de Vries zijn zondag in de Johan Cruijff ArenA de grensrechters en Siemen Mulder is de vierde official. Jeroen Manschot is door de KNVB aangesteld als videoscheidsrechter.

Pol van Boekel is aangesteld voor de andere topwedstrijd dit weekend. Hij fluit PSV - AZ.

De wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord begint om 16.45 uur.

Gözübüyük reageert op Slutsky: 'Hij is te ver gegaan!'

Gözübüyük reageert op Slutsky: 'Hij is te ver gegaan!'
5:19
Gözübüyük reageert op Slutsky: 'Hij is te ver gegaan!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.