Terug

Volg Vandaag Inside

Klaassen helpt Werder Bremen aan een punt

Klaassen helpt Werder Bremen aan een punt

6 okt 2019, 22:09

Davy Klaassen heeft Werder Bremen aan een punt geholpen in de uitwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt. De 26-jarige middenvelder, die de aanvoerdersband droeg, opende in de 27e minuut de score. Klaassen verdiende in de laatste minuut, bij een achterstand van 2-1, ook een strafschop. Milot Rashica (ex-Vitesse) trok vanaf 11 meter de stand gelijk.

Sebastian Rode had Frankfurt aan het begin van de tweede helft langszij gebracht en in de slotfase dacht de Portugese spits André Silva de thuisclub zelfs de volle buit te bezorgen. Dankzij Klaassen en Rashica pakte Bremen toch nog een punt.

Klaassen vierde zijn tweede doelpunt van dit seizoen in de Bundesliga. Vorig jaar maakte de oud-Ajacied vijf goals voor Bremen in de competitie. Klaassen staat met Bremen op de elfde plaats, met 8 punten uit zeven wedstrijden. Frankfurt heeft 3 punten meer en staat op de negende plek. Bas Dost ontbrak in de selectie van Eintracht Frankfurt vanwege een spierblessure. De spits scoorde vorige week nog tegen 1. FC Union Berlin, net als Silva (2-1).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.