Terug

Volg Vandaag Inside

'Killer bees' terroriseren wedstrijd in Tanzania

'Killer bees' terroriseren wedstrijd in Tanzania

24 dec 2019, 18:30

In Tanzania heeft een agressieve bijeninvasie ervoor gezorgd dat een voetbalwedstrijd tussen Young Africans en Iringa United in de tweede helft moest worden stilgelegd. Op beelden is te zien hoe spelers vliegensvlug op de grond gaan liggen om de bijen te ontwijken.

De 'killer bee' is bekend onder Tanzanianen, ze weten perfect wat te doen wanneer een zwerm 'killer bees' een wedstrijd komt verstoren.  Een steek van de geafrikaniseerde honingbij kan dodelijke gevolgen hebben. In november kwam er in Tanzania nog een Nederlander om het leven door een 'kiler bee'.

Bekijk hier hoe het er aan toe ging:

VIDEO - Johan spuugde erop los: 'Ze noemden me de Lama'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.