Terug

Volg Vandaag Inside

'Ki-Jana Hoever vertrekt bij PSV en keert terug bij Wolverhampton'

'Ki-Jana Hoever vertrekt bij PSV en keert terug bij Wolverhampton'

23 jan 2023, 18:44

Ki-Jana Hoever vertrekt bij PSV, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Hij komt te weinig in het stuk voor in Eindhoven en daardoor wordt de huurovereenkomst tussen PSV en Wolverhampton Wanderers beëindigd.

Er is geen sprake van verstoorde verhoudingen, weet het ED: Hoever zou volgens een bron een graag geziene speler zijn binnen PSV. Het is nog niet duidelijk hoe de Eindhovenaren het vertrek van Hoever op willen vangen; mogelijk gaat de club een nieuwe rechtsback oppikken.

Hoever kwam afgelopen zomer op huurbasis naar Eindhoven. Hij wist vanaf het begin van het seizoen al niet te overtuigen en kwam de afgelopen weken nauwelijks in actie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.