Terug

Volg Vandaag Inside

Kevin Strootman in gesprek met Sparta Rotterdam over terugkeer

Kevin Strootman in gesprek met Sparta Rotterdam over terugkeer

7 juni 2023, 20:38

Sparta Rotterdam heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer van Kevin Strootman. Gerard Nijkamp, de technisch directeur van de club, heeft al persoonlijk met de middenvelder gesproken.

In de podcast van RTV Rijnmond werd Nijkamp gevraagd naar de mogelijke terugkeer van de nu 33-jarige Strootman. "We hebben voor de wedstrijd tegen Feyenoord met hem gesproken''. "Dat was een goed gesprek". We hebben onze visie gepresenteerd over hoe we hem als speler zien, zowel op korte als lange termijn. Maar de keuze ligt bij Kevin; hij bepaalt wanneer hij zijn terugkeer wil maken. Wat ons betreft, het liefst gisteren nog!"

Strootman heeft Nijkamp laten weten dat hij wat tijd nodig heeft om alles op een rijtje te zetten. Met een aflopend contract bij Olympique Marseille, waar hij het afgelopen seizoen op huurbasis voor Genoa uitkwam, staat de ervaren middenvelder aan het einde van deze maand zonder club. "Ik denk dat ik nog steeds een mooie stap kan maken", verklaarde Strootman onlangs. "Dat kan de Serie A zijn, of een andere buitenlandse competitie. Maar ook Nederland sluit ik niet uit. Mijn keuze zal afhangen van verschillende factoren, zoals mijn gezin en welke clubs interesse tonen."

Bij Sparta Rotterdam staat men in elk geval te popelen om hem met open armen te ontvangen. "Als we Kevin aan onze selectie kunnen toevoegen, zullen we dat zeker doen", bevestigd Nijkamp. Strootman heeft zijn jeugdjaren bij Sparta doorgebracht en speelde maar liefst 84 officiële wedstrijden in het eerste elftal van de Rotterdammers. Na avonturen bij FC Utrecht en PSV vertrok de 46-voudig international naar het buitenland, waar hij sinds 2013 actief is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.