Terug

Volg Vandaag Inside

Katja Schuurman reageert voor het eerst op zedenzaak Thijs Römer

Katja Schuurman reageert voor het eerst op zedenzaak Thijs Römer

22 aug 2023, 16:40

Katja Schuurman heeft op Instagram voor het eerst gereageerd op de zedenzak van haar ex-geliefde Thijs Römer.

Ze schrijft: "Ik hoop dat men begrijpt dat me in het openbaar uitlaten over het gedrag en de keuzes van de vader van mijn dochter niet in het belang van mijn dochter is. Niet omdat ik vind dat ik daartoe verplicht ben, maar omdat ik inmiddels de behoefte voel om íets te zeggen, het volgende."

"Binnen de beschermende muren van ons huis worden alle gesprekken gevoerd die nodig zijn om haar geloof in liefde en eerlijkheid heel te houden," vervolgt Schuurman. "Als moeder, als vrouw en als mens kan ik niet anders dan diepe pijn hebben over een deel van het gedrag en een deel van de keuzes van haar vader."

"Als vader van mijn dochter zal ik hem nooit laten vallen. Ik zal alles doen dat in mijn macht ligt om bij te - blijven - dragen aan een zo normaal en liefdevol mogelijke relatie tussen vader en dochter," besluit ze.

Thijs Römer werd twee weken geleden veroordeeld voor onlinezedendelicten met minderjarige meisjes. De acteur werd veroordeeld tot een celstraf van drie maanden, waarvan twee maanden voorwaardelijk. De rechtbank legde hem daarnaast de maximale taakstraf op van 240 uur. Verder moet Römer zich laten behandelen bij een instelling voor geestelijke gezondheidszorg.

Dinsdag werd bekend dat zowel Römer als het OM in hoger beroep gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.