Terug

Volg Vandaag Inside

Karsdorp reageert op virale video: 'Mensen zeiden dat ik drugs had gebruikt'

Karsdorp reageert op virale video: 'Mensen zeiden dat ik drugs had gebruikt'

18 mei 2020, 10:45

Rick Karsdorp heeft zich uitgelaten over het filmpje dat van hem rondging, eind vorig jaar. In de korte video is de Feyenoorder te zien in een taxi, na een avondje stappen. Hij keek niet meer helemaal helder uit z'n ogen.

Op het internet gingen verschillende verhalen rond over de oorzaak. Sommige zeiden dat de huurling van AS Roma teveel gedronken had, andere zeiden zelfs dat het met drugs te maken had. 'Dat verhaal wil ik liever niet groter maken dan het is,' vertelt de verdediger aan het AD.

'Maar laat ik er dit over zeggen: na de laatste wedstrijd van 2019, die wij wonnen van FC Utrecht, zijn we met een paar spelers gezellig op stap gegaan. Even stoom afblazen. Mensen zien mij nooit meer in de stad, maar toen was de winterstop aangebroken, was het vakantie en kon het wel. Ik had gedronken, dat klopt.'

De video lekte op tweede kerstdag uit en zorgde voor veel commotie rond de rechtsback. 'Iemand die ik die dag voor de allereerste keer ontmoette, heeft mij gefilmd en dat filmpje doorgestuurd. En blijkbaar vond iemand het ook nog nodig om het op internet te plaatsen. Dat werd opeens een item. Mensen riepen zelfs dat ik drugs had gebruikt. Geloof me, ik ben niet trots op dat filmpje. Maar iedereen die mij kent, weet dat ik nooit aan die rotzooi zal beginnen. Nooit.'

Karsdorp is dit seizoen ook het doelwit van bedreigingen geweest. Supporters van Feyenoord waren ontevreden met z'n spel, en vonden het nodig om de meest verschrikkelijk dingen over Karsdorp te roepen. Bekijk het emotionele interview met de verdediger hieronder.

Emotionele Karsdorp: 'Ik lees mijn berichten niet meer'
3:55
Emotionele Karsdorp: 'Ik lees mijn berichten niet meer'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.