Terug

Volg Vandaag Inside

Franse minister beschuldigt Karim Benzema van banden met terreurorganisatie

Franse minister beschuldigt Karim Benzema van banden met terreurorganisatie

18 okt 2023, 09:40

Karim Benzema zou volgens de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin banden hebben met een terreurorganisatie. Aldus Darmanin op nieuwszender CNews, een Franse commerciële nieuwszender die deel uitmaakt van de Canal+ Groep.

Benzema, momenteel spits van het Saoedische Al-Ittihad, zou volgens Darmanin banden hebben met het Moslimbroederschap, wat een islamitische beweging is, die in Frankrijk aangeschreven staat als een terreurorganisatie. "We zijn er allemaal van op de hoogte dat mijnheer Karim Benzema (35) nauw contact heeft met het Moslimbroederschap", aldus de Franse minister van Binnenlandse Zaken.

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

Darmanin beschuldigt Benzema van banden met een terreurorganisatie, nadat de ex-spits van Real Madrid afgelopen zondag openlijk zijn steun betuigde aan de Palestijnen op X. "Al onze gebeden gaan uit naar de inwoners van Gaza, die opnieuw het slachtoffer zijn geworden van onrechtvaardige bombardementen waarbij geen vrouwen of kinderen worden gespaard."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.