Terug

Volg Vandaag Inside

Kane na zes maanden terug bij Tottenham

Kane na zes maanden terug bij Tottenham

1 juni 2020, 14:10

Harry Kane vreesde dat hij dit seizoen niet meer in actie zou komen, maar als gevolg van de coronacrisis kan de topschutter van Tottenham Hotspur toch nog een bijdrage leveren. De spits is zo goed als volledig hersteld van een hamstringblessure, opgelopen op nieuwjaarsdag in het verloren duel met Southampton (1-0). "Voor m'n hamstring was het fijn dat ik nu wat extra rust kon nemen om goed te herstellen", zegt Kane op de website van de Spurs.

"Het waren wel twee rare maanden. Iedereen moest wennen aan de situatie. Het is fijn om nu weer op het veld te kunnen staan met de jongens, om weer een beetje strijd te leveren en om de conditie weer op te krikken", aldus de spits. Als gevolg van de coronacrisis werd de Premier League in maart stilgelegd. Het is de bedoeling dat de Engelse voetbalcompetitie op 17 juni wordt hervat.

"Fysiek gezien ben ik weer helemaal fit. Maar het zal nog wel even duren tot ik weer volledig kan meedoen aan de groepstrainingen. Dat is voor mij zes maanden geleden", aldus Kane, die in twintig competitieduels elf doelpunten maakte. "Ik voel me goed en scherp. Ik kijk er naar uit om weer wat wedstrijden te gaan spelen." Tottenham maakt een tegenvallend seizoen door en staat op de achtste plaats. De ploeg van manager José Mourinho moet klimmen op de ranglijst om Europees voetbal te halen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.