Terug

Volg Vandaag Inside

Kane bij Engeland onzeker voor duel met België

Kane bij Engeland onzeker voor duel met België

11 okt 2020, 13:05

De kans bestaat dat Harry Kane zondag niet kan spelen in het duel uit de Nations League met België op Wembley. De aanvoerder van de nationale voetbalploeg van Engeland heeft een spierblessure opgelopen tijdens een training, melden Britse media. Kane ontbrak donderdag al in het oefenduel met Wales, maar de verwachting was dat hij tegen de Belgen zou meedoen.

Kane (27) kampte het vorig seizoen al met blessures. Zo onderging hij een operatie aan een van zijn hamstrings die de kans op deelname aan het EK twijfelachtig maakte, totdat toernooi vanwege de coronapandemie met een jaar werd uitgesteld. Tottenham Hotspur-manager José Mourinho sprak dit seizoen zijn zorg uit over de belastbaarheid van zijn aanvaller en deed een beroep op de Engelse bondscoach Gareth Southgate om Kane niet in alle duels op te stellen. Mocht Kane ontbreken tegen de Belgen dan is de kans groot dat Everton-aanvaller Dominic Calvert-Lewin zijn vervanger is. Calvert-Lewin maakte al de openingstreffer tegen Wales (3-0).

Engeland speelt woensdag ook nog tegen Denemarken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.