Terug

Volg Vandaag Inside

'Justin Bijlow wil dolgraag naar Manchester United'

'Justin Bijlow wil dolgraag naar Manchester United'

1 juli 2023, 21:58

Afgelopen vrijdagavond werd bekend dat Manchester United concreet geïnteresseerd is in Justin Bijlow. Ondanks de interesse van meerdere clubs uit de Premier League en La Liga, krijgen zij allemaal een 'nee' te horen van Feyenoord. Dat meldt Voetbal International.

Bijlow wil zelf dolgraag naar The Red Devils. De club uit Manchester is nog altijd in gesprek met de huidige doelman David de Gea, die vooralsnog niet akkoord gaat met een salarisverlaging. Naast Bijlow, is ook voormalig Ajax-doelman André Onana in beeld bij de club van trainer Erik ten Hag. Mocht De Gea definitief vertrekken, dan zullen Onana en Bijlow moeten gaan strijden om de nieuwe eerste plek onder de lat bij Manchester United.

Het Manchester United van Erik ten Hag is al langer geïnteresseerd in Oranje-doelman Bijlow. De Engelse topclub heeft zich onlangs via Football Director John Murtaugh bij Feyenoord-directeur Dennis te Kloese gemeld, die de gesprekken ook niet wil ontkennen. Naar verluidt komt Man United op korte termijn alsnog met een serieus bod bij de Rotterdammers voor Bijlow om zijn tot 2025 durende contract af te kopen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.