Terug

Volg Vandaag Inside

Jong Oranje verliest van Duitsland

Jong Oranje verliest van Duitsland

16 nov 2018, 22:56

OFFENBACH (ANP) - Jong Oranje heeft een oefenwedstrijd tegen Duitsland verloren. In Offenbach ging de vernieuwde formatie van bondscoach Erwin van de Looi met 3-0 onderuit.

De Duitsers kwamen na een kwartier op voorsprong, door een benutte strafschop van Philipp Ochs. De penalty was toegekend na hands van Dani de Wit. Na bijna een uur maakte Abdelhamid Sabiri er 2-0 van. Törles Knöll zorgde voor nummer drie. Hij scoorde in de rebound, nadat doelman Justin Bijlow in eerste instantie nog redding had gebracht.

Aangezien de Nederlanders zich niet hebben geplaatst voor het EK van 2019, koos Van de Looi voor een jonge selectie. Daarmee wil hij zich al voorbereiden op de kwalificatie voor de volgende Europese titelstrijd. Alleen al in de basis stonden vijf debutanten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.