Terug

Volg Vandaag Inside

'John van 't Schip begint maandag definitief als interim-trainer van Ajax'

'John van 't Schip begint maandag definitief als interim-trainer van Ajax'

29 okt 2023, 20:46

John van 't Schip maakt volgens het Algemeen Dagblad definitief het seizoen af als interim-trainer van Ajax. Van 't Schip zal maandag worden gepresenteerd in Amsterdam.

Van 't Schip volgt met deze functie Maurice Steijn op, die vorige week na de 4-3 nederlaag tegen FC Utrecht na overleg met de clubleiding besloot op te stappen. De interim-trainer wordt naar verluidt bijgestaan door Michael Valkanis, met wie hij ook samenwerkte bij Melbourne City, PEC Zwolle en Griekenland. De verwachting is dat de staf, met Hedwiges Maduro en Said Bakkati hetzelfde zal blijven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.