Terug

Volg Vandaag Inside

John van den Heuvel laat van zich horen na arrestatie op A2 wegens dreigende situatie

John van den Heuvel laat van zich horen na arrestatie op A2 wegens dreigende situatie

6 jan 2022, 17:16

Het gaat goed met John van den Heuvel na het incident dat zich donderdag afspeelde rond Amsterdam, zo laat hij weten in een verklaring aan het ANP. De A2 tussen Breukelen en Maarssen werd donderdag enige tijd afgesloten door de politie vanwege een dreigende situatie rondom de misdaadverslaggever.

'Het gaat goed, ik ben blij dat m’n beveiligers scherp zijn en adequaat handelen', zegt Van den Heuvel.

De misdaadverslaggever bevestigt dat er donderdag 'rond Amsterdam een incident is geweest, waarbij mijn beveiligers een voorzorgsprotocol hebben gevolgd en er extra veiligheidsmaatregelen zijn getroffen. De politie doet onderzoek naar het incident en ik heb het volste vertrouwen dat dit op een juiste wijze gebeurt.'

Een gebouw van de Landelijke Eenheid van de politie in Driebergen werd na het incident tijdelijk extra beveiligd. Niet duidelijk is of dit te maken had met de situatie rond Amsterdam en op de A2.

Van den Heuvel wordt al langere tijd bedreigd vanwege zijn werk als misdaadverslaggever. Eind 2018 liep hij zodanig veel gevaar dat hij drie maanden niet aan de slag kon bij RTL Boulevard, waar hij duiding rondom misdaadzaken geeft. Ook na de moord op zijn collega Peter R. de Vries verscheen hij enige tijd niet in het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.