Terug

Volg Vandaag Inside

Johan niet gediend van PowNed-verslaggever: 'Als jij even je bek houdt!'

Johan niet gediend van PowNed-verslaggever: 'Als jij even je bek houdt!'

20 aug 2022, 17:53

John de Bever is met zijn realitysoap De Bevers genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Omroep PowNed voert campagne voor de serie en bracht een bezoekje aan de volkszanger.

Tijdens het bezoek werd ook de hulp ingeschakeld van Johan Derksen, die bekend staat als een grote vriend van John. Via een telefoongesprek werd Johan gevraagd om een oproep te doen. Hij was echter niet gediend van de manier hoe verslaggever Mark Baanders hem toesprak. "Dus Vandaag Inside kan dit jaar eventjes niet, dan maar op De Bevertjes stemmen", luidde het advies van de PowNed-journalist.

"Die schreeuwlelijk van PowNed moet zich even realiseren dat ik precies doe wat ik zelf wil. En ik heb niks met PowNed of met hem te maken. Dus als jij even je bek houdt dan spreek ik het in", aldus het antwoord van Johan. Het fragment is in onderstaande video te zien vanaf 3:40.

Tekst gaat verder onder de video.

'Koffie met...'

De online rubriek van Vandaag Inside - Koffie met - is genomineerd in een andere categorie, namelijk voor de Televizier-Ster Online-Videoserie 2022. Klik nu »HIER« om je stem uit te brengen op de Televizier-Ster Presentator en Televizier-Ster Online-Videoserie 2022. Vergeet je stem niet te bevestigen via je mail!

Vandaag Inside is uitgesloten voor de Gouden Televizier-Ring, maar werd ook niet genomineerd voor de Impact-prijs. Bekijk onderstaande video voor de reactie van Johan.

Vandaag Inside niet genomineerd voor Televizier-Ster Impact: 'Stop het lekker in je reet'
0:59
Vandaag Inside niet genomineerd voor Televizier-Ster Impact: 'Stop het lekker in je reet'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.