Terug

Volg Vandaag Inside

Johan haalt uit: ‘Dat vind ik zo’n ontzettende slechterik!’

6 jan 2023, 12:20

Gianni Infantino riep na het overlijden van Pelé op om in elk land een stadion te vernoemen naar de legendarische oud-voetballer, maar daar leek niet iedereen even enthousiast over. Ook Johan Derksen ziet niets in het idee van de FIFA-baas, zo vertelt hij in Koffie met Johan, een online rubriek van Vandaag Inside.

“Hij roept heel demagogisch dat er in ieder land een stadion naar Pelé genoemd moet worden, dan denk ik ‘waar bemoei jij je mee?’”, zegt Johan. “Daar gaat hij helemaal niet over. Wij zijn in Nederland heel blij met de Johan Cruijff ArenA en Willem van Hanegem mag van mij in Utrecht het ‘Willem van Hanegemenstadion’ krijgen, en zo zijn er nog wel een paar hele grote jongens. Er is toch geen enkele reden om in Nederland een stadion naar Pelé te vernoemen?”

De besnorde analist laat nog eens duidelijk merken geen fan te zijn van de Zwitserse FIFA-baas. “Die Infantino, dat vind ik zo’n ontzettende slechterik! Die loopt overal te slijmen en kruipt de emir in de reet om Qatar op de kaart te zetten, rept niet over mensenrechten. Dan deug je niet”, zegt Johan. “Als Infantino de kans krijgt, gaat het volgende WK naar Saudi-Arabië of Noord-Korea. Het kan hem niet gek genoeg, als er maar poen komt.”

Kijk hieronder het gesprek met Johan terug.

Koffie met Johan: over transfer Cristiano Ronaldo, Daley Blind, Michael van Gerwen en Pelé
24:25
Koffie met Johan: over transfer Cristiano Ronaldo, Daley Blind, Michael van Gerwen en Pelé

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.