Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Fans die hun geld terug willen, mogen de titel supporter niet dragen'

Johan: 'Fans die hun geld terug willen, mogen de titel supporter niet dragen'

14 mei 2020, 18:30

Johan vertelt in de online rubriek Groeten uit Grolloo van Veronica Inside dat supporters in deze tijden van corona coulant moeten zijn tegenover hun club. Hij prijst dan ook de Feyenoord-supporters die ondanks aanbiedingen van Feyenoord, afzien van compensatie wegens een verkorte competitie.

'Ik vind dat supporters de club in voor- en tegenspoed moeten steunen. Ik begrijp best dat je met een dure seizoenskaart nu maar voor de helft waarden voor je geld hebt gekregen, maar je bent geen echte supporter als je nu een deel van het geld terugeist bij de club', begint Johan stellig. Johan weet zeker dat de Feyenoord- en Twente-fans dit niet doen, omdat daar de tribunes ook in slechte tijden helemaal gevuld zijn. 'Dat zijn de oprechte supporters', roept Johan stellig.

Volgens Johan mogen de fans die al betaald hebben en nu hun geld terugvragen, de titel supporter niet meer dragen. 'De club zit al in de problemen en die paar tientjes van jou brengen de club alleen maar verder in de problemen. Als iedereen dat doet gaat het namelijk om tienduizenden seizoenskaarthouders. Dat is een groot probleem', concludeert de analist.

Johan ziet een soortgelijke situatie bij de schouwburgen en de theaters in Nederland. De muziekliefhebber organiseerde voor de coronacrisis theatertours door het hele land en krijgt naar eigen zeggen nu ook boze brieven thuis van mensen die hun geld terug willen. 'Ik verkoop geen kaartjes dat doen de schouwburgen, maar zo zitten de mensen in elkaar. Bij schouwburgen heb je natuurlijk geen supporters, dat zijn gewoon mensen die geïnteresseerd zijn in een voorstelling. Maar voetbalsupporters zijn mensen die de club een warmhart toedragen en die zouden nu ook wat coulanter moeten denken', sluit Johan zijn betoog af.

Bekijk nu de nieuwste Groeten uit Grolloo over onder andere de onzekere toekomst van de Keuken Kampioen Divisie en de afgeketste transfer van Bryan Linssen naar Feyenoord

VIDEO - Johan vreest slachtveld in Keuken Kampioen Divisie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.