Terug

Volg Vandaag Inside

Johan en zijn vrouw Isabelle: 'Wij zijn geen types die denken dat het huwelijk een sprookje is'

Johan en zijn vrouw Isabelle: 'Wij zijn geen types die denken dat het huwelijk een sprookje is'

6 juni 2020, 17:55

Johan heeft al vaak genoeg door laten schemeren dat hij trouwen pure geldverspilling vindt. Toch betekent dat niet dat Johan zelf niet getrouwd is. Ongeveer acht jaar geleden deden Johan en zijn echtgenote Isabelle Pikaar een boekje open over hun huwelijk tegenover Linda. magazine.

Johan geeft aan dat hij en Isabelle allebei slechte ervaringen hebben gehad op het gebied van huwelijken. 'We kunnen daardoor goed bepalen wat wel of niet leuk is. We zijn geen types die denken dat het huwelijk een sprookje is', onthult Johan over zijn derde huwelijk. Het eerste huwelijk van Johan kwam tragisch ten einde door de dood van zijn vrouw. Zijn tweede huwelijk eindigde in een scheiding.

Vrouw Isabelle is het eens met de uitspraken van Johan en beschrijft hun relatie in een paar woorden. 'Vechten, oorlog en ook leuk', voegt Pikaar laconiek toe. Blijkbaar is het dus vaak oorlog in huize Derksen, maar gelukkig is er hond Cube nog om de vrede te bewaken. Johan onthulde eerder al in de uitzending dat zijn vrouw Isabelle een betere relatie heeft met de hond dan met hem. Toch woont het echtpaar nog altijd samen in het pittoreske Grolloo.

Embedded content: https://vimeo.com/40144031

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau zijn niet langer bij elkaar. Johan pakte die gelegenheid met beide handen aan en herhaalde nog maar eens dat hij trouwen kapitaalsvernietiging vindt. Bekijk de beelden hieronder.

Johan over scheiding Wes en Yolanthe: 'Trouwen is kapitaalsvernietiging'
4:41
Johan over scheiding Wes en Yolanthe: 'Trouwen is kapitaalsvernietiging'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.