Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen maandagavond te gast in 'De 10 vragen' met Rob Kemps

Johan Derksen maandagavond te gast in 'De 10 vragen' met Rob Kemps

2 jan 2023, 12:56

Johan Derksen is maandagavond vanaf 21:25 uur te zien in 'De 10 vragen' op SBS6, het interviewprogramma van presentator Rob Kemps.

In 'De 10 vragen' stelt Rob Kemps elke avond tien levensvragen aan een gast die hij bewondert. De tien vragen vormen de rode draad voor een gesprek op een locatie die de gast zelf heeft uitgekozen. In de eerste aflevering, zondagavond, was Jeroen Pauw te gast en maandagavond staat Johan Derksen centraal.

Op Instagram schrijft Rob Kemps over de uitzending: "Natuurlijk had Johan er geen zin in en natuurlijk vond hij het 'een geweldige kutmiddag.' Maar ondertussen legt hij heel mooi uit welke periode de beste van zijn leven was, waarom Mickey Newbury de allerbeste muzikant is én waarom hij iedere dag 3 uur in de auto zit voor een uurtje televisie."

'De 10 vragen' met Johan Derksen is maandagavond 2 januari vanaf 21:25 uur te zien bij SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.