Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen heeft medelijden met nieuwe werkgever Fer: ‘Wat jammer voor die club’

Johan Derksen heeft medelijden met nieuwe werkgever Fer: ‘Wat jammer voor die club’

24 aug 2021, 11:37

Leroy Fer is dichtbij een vertrek bij Feyenoord. De 31-jarige middenvelder staat - tot de verbazing van Johan Derksen - in de belangstelling van Alanyaspor.

‘We horen net dat Fer verkocht wordt aan een club in Turkije, dan denk ik: wat jammer voor die club, dat ze daar geld aan uitgeven, want die heeft niks meer te brengen’, aldus de analist maandagavond bij Veronica Inside

Valentijn Driessen voegt toe: ‘Ze zullen niet de video van tegen Elfsborg hebben laten zien, toen hij inviel’, doelt hij op de invalbeurt van Fer afgelopen donderdag. Johan gaat door: ‘Als Fer daar komt dan denken ze: "dit is niet de Fer die wij op de video hebben gezien. Dit is zijn vader!"'

Fer is in Turkije om zijn transfer naar Alanyaspor af te ronden. Technisch directeur Frank Arnesen bevestigt aan De Telegraaf dat hij de middenvelder toestemming heeft gegeven om naar het land af te reizen. De routinier is in Rotterdam op het tweede plan geraakt na de komst van Guus Til en Fredrik Aursnes. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.