Terug

Volg Vandaag Inside

Joël Veltman verruilt Ajax voor Brighton & Hove Albion

Joël Veltman verruilt Ajax voor Brighton & Hove Albion

30 juli 2020, 00:30

Joël Veltman verruilt Ajax voor Brighton & Hove Albion, meldt Ajax via de officiële kanalen. Hij tekent bij Brighton een contract voor 3 seizoenen, waar hij teamgenoot wordt van Davy Pröpper.

Veltman speelde vanaf zijn negende in het rood-wit van Ajax. Hij debuteerde in 2012 in Ajax 1 en speelde 246 officiële duels in de hoofdmacht.

Er was de afgelopen tijd ook interesse voor Veltman vanuit Frankrijk en Italië, maar de voorkeur van de 22-voudig international ging uit naar de Premier League.

Een jaar geleden wilde Ajax Veltman door het vertrek van Matthijs de Ligt niet laten gaan. Veltman zei voor de camera van Veronica Inside: 'Ik snap wel dat Ajax me wil houden.' Bekijk het in de beelden hieronder.

Veltman: 'Ik snap wel dat Ajax me wil houden'
1:32
Veltman: 'Ik snap wel dat Ajax me wil houden'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.