Terug

Volg Vandaag Inside

Janssen ondanks blessure mee naar WK in Qatar

Janssen ondanks blessure mee naar WK in Qatar

9 dec 2019, 10:43

De Mexicaanse voetbalclub Monterrey hoopt Vincent Janssen op tijd klaar te stomen voor het WK in Qatar. De Nederlandse spits viel zaterdag geblesseerd uit tijdens de gewonnen return tegen Necaxa in de halve finales van de play-offs om de Mexicaanse titel (1-0). Desondanks stapte Janssen wel in het vliegtuig naar Qatar, waar Monterrey zaterdag aantreedt in de tweede ronde van het WK voor clubs.

De winnaar van de Champions League van de Concacaf, de federatie voor Noord- en Midden-Amerika en het Caribisch gebied, treft in Doha de winnaar van het duel tussen Al-Sadd en Hienghène Sport. Als Monterrey wint, staat de ploeg van Janssen in de halve finales tegenover Liverpool, de kampioen van Europa.

Volgens berichten in Mexicaanse media heeft Janssen een spierblessure. De spits, die de laatste weken heel wat doelpunten maakte, wordt in Qatar nader onderzocht. Dan moet blijken of hij in actie kan komen op het WK voor de continentale kampioenen. Na dat toernooi gaat Monterrey met Club América strijden om de Mexicaanse titel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.