Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Slagter te gast in eerste aflevering Marcel & Gijs

Jan Slagter te gast in eerste aflevering Marcel & Gijs

5 juni 2023, 09:02

Omroep MAX-baas Jan Slagter is maandag de eerste gast in het tijdelijke SBS6-programma van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman. Dat bevestigt een woordvoerder van Talpa na berichtgeving van Shownieuws.

De komst van Slagter is opmerkelijk omdat Van Roosmalen en Groenteman in hun NPO 3-programma Media Inside vaak grapjes over de zenderbaas hebben gemaakt. Die begonnen nadat Slagter na een toezegging om aan te schuiven in die show lastminute had afgezegd omdat het niet ging om een serieus programma, maar om satire. Vervolgens werd de afzegging van Slagter in het tweede seizoen elke aflevering benoemd en werd hij ook steeds opnieuw uitgenodigd.

De "pop-up show" Marcel & Gijs wordt ter vervanging van Vandaag Inside uitgezonden. Na het uitstapje keert het duo weer terug bij BNNVARA. Marcel & Gijs is vanaf vanavond elke werkdag om 21.28 uur te zien bij SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.