Terug

Volg Vandaag Inside

Jan lacht om Ajax-uitspraak Diemers: 'Komt 'ie nog wel op terug'

Jan lacht om Ajax-uitspraak Diemers: 'Komt 'ie nog wel op terug'

19 juni 2020, 13:30

Jan Boskamp is blij met de komst van Mark Diemers naar Feyenoord. De analist zegt in de online rubriek ‘Koffie Met Boskamp’ potentie te zien in de middenvelder die overkomt van Fortuna Sittard.

‘Ik ben er blij mee. En waarom? Omdat hij de laatste jaren alleen maar progressie heeft gemaakt. Het laatste jaar bij Fortuna was hij een bepalende speler’, vertelt Boskamp, die denkt dat Diemers is aangetrokken voor de breedte van de selectie. ‘Ik weet niet wat er gaat gebeuren met Kökçü of met de andere middenvelders. Ik heb Dickie niet gehoord, maar ik denk dat als er spelers weggaan, we er nóg 2 of 3 middenvelders bij moeten hebben.’

Mark Diemers liet een jaar geleden in meerdere interviews weten dat Ajax zijn favoriete club is. Ook Boskamp is daarvan op de hoogte en kan er wel om lachen. ‘De mooiste club volgens Diemers? Een club uit Amsterdam geloof ik. Dat had ‘ie beter niet kunnen zeggen. Om dat te zeggen bij Feyenoord is inderdaad niet handig. Maar hij mag de waarheid zeggen, als dat zijn waarheid is. Hij zal er wel op terugkomen’, voorspelt Boskamp lachend.

Bekijk het hele item met Jan Boskamp hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.