Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp ziet potentiële Oranje-doelman: 'Echt een hele goede keeper!'

Jan Boskamp ziet potentiële Oranje-doelman: 'Echt een hele goede keeper!'

24 jan 2023, 16:43

Jan Boskamp denkt dat de Nederlandse Anderlecht-doelman Bart Verbruggen op termijn international van Oranje kan worden. Dat vertelde hij maandagavond in Veronica Offside.

Wilfred vroeg aan Jan: "Ik las dat Patrick Lodewijks, de keeperstrainer van het Nederlands elftal, heeft gezegd dat de keeper van Anderlecht goed is."" Ah, Verbruggen," reageerde Jan enthousiast. "Dat is een goede keeper, ja."

"Hij staat de laatste vier, vijf weken in de ploeg." Verbruggen is volgens Jan, op termijn, zeker Oranje-international-waardig: "Hij is geloof ik pas 19 of 20 jaar. Echt een goeie, hij komt bij NAC vandaan. Ik vind het echt een hele goede keeper."

Noa Vahle sprak maandag met Patrick Lodewijks, na zijn aanstelling als keeperstrainer van Oranje. Bekijk het in de video hieronder.

Keeperstrainer Lodewijks grapt: 'Penaltykiller? Nooit van gehoord!'
6:07
Keeperstrainer Lodewijks grapt: 'Penaltykiller? Nooit van gehoord!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.