Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp: 'Ik vind het ongelofelijk dat ze hem nu al op straat hebben gezet'

Jan Boskamp: 'Ik vind het ongelofelijk dat ze hem nu al op straat hebben gezet'

29 dec 2022, 00:00

Jan Boskamp heeft geen begrip voor het ontslag van trainer Carl Hoefkens bij Club Brugge. De Belgische topclub bracht woensdag het nieuws naar buiten over het ontslag van Hoefkens.

Het ontslag heeft te maken met tegenvallende resultaten in de competitie. De regerend landskampioen staat na achttien speelronden vierde in de Jupiler Pro League. "Ik vind het ongelofelijk dat ze hem nu al op straat hebben gezet", reageert Jan in Het Belang Van Limburg. "Het was toch klasse wat Carl in Europa gepresteerd heeft? Maar dan ken je twee slechte maanden - nou ja, of één slechte maand, want er zat een heel WK tussen - en dan liggen ze weer te ouwehoeren."

"Op zo'n moment verwacht ik dat Verhaeghe en Mannaert (leiding Club Brugge, red.) rust uitstralen, maar die zeggen niks en gaan intussen gewoon op zoek naar een nieuwe trainer", vervolgt Jan. "Waardeloos. Ik las dat Hoefkens meer dan acht jaar bij Club Brugge heeft gezeten: eerst als speler, daarna als trainer. Na die acht jaar weet je toch wel wat je in de kuip hebt? Dan kun je niet na een paar maanden afscheid nemen", aldus Jan over het ontslag van zijn oud-speler bij Stoke City.

Club Brugge hervat de competitie op 8 januari met een uitwedstrijd tegen Genk. De club bereikte de achtste finales van de Champions League, waarin het Portugese Benfica de tegenstander is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.